Vad är PROIBS®?

PROIBS® är en certifierad medicinteknisk produkt för behandling av IBS-symtom.

PROIBS är för personer med IBS-relaterade besvär. IBS är en vanligt förekommande funktionell mag-tarmsjukdom som kännetecknas av en orolig mage med återkommande symtom såsom smärta, uppblåsthet och förändrade avföringsmönster (diarré och/eller förstoppning). 

PROIBS är en certifierad medicinteknisk produkt för behandling av symtom vid IBS såsom magont, upplåsthet, diarré och/eller förstoppning.


Förpackning och dosering

30 portioner á 3 g. En portionspåse innehåller 250 mg av växtextraktet AVH200® från Aloe barbadensis Mill. som aktiv ingrediens.

Häll innehållet från en påse i ett glas och fyll därefter på med vatten. Använd PROIBS 1-2 gånger per dag. Tag första portionen före frukost.

Välsmakande dryck med citrussmak. 

Effekt av PROIBS kan märkas redan efter några dagar för vissa, och efter några veckor för andra.


Proibs drink glas


Viktigt

Produkten rekommenderas till personer från 13 år. Använd inte PROIBS om du är allergisk mot någon av ingredienserna. Om du är diabetiker, gravid, ammannde eller om du långtidsanvänder något läkemedel rekommenderas du att rådfråga läkare innan du använder produkten.

Har du långvariga eller besvärliga problem med magen bör du alltid prata med en läkare eller dietist för att få rätt diagnos och råd om behandling.

Fördjupa dig i PROIBS

Om du som vårdpersonal vill ha mer utförlig info om PROIBS så är du välkommen att läsa vidare här:

FÖRDJUPA DIG

 

 

 

Köp PROIBS®

Genom att använda den här webbplatsen samtycker du till att vi använder oss av cookies i enlighet med vår Cookie policy.

Jag förstår och accepterar.