Vad är PROIBS®?

PROIBS® är ett livsmedel för kostbehandling av IBS och orolig mage.

PROIBS innehåller ett växtextrakt benämnt AVH200® som bland annat genomgått en randomiserad placebostudie vid Sahlgrenska sjukhuset*. Besvären hos vuxna personer med diagnosticerad IBS förbättrades klart när kosten kompletterades med AVH200 jämfört med placebo. Främst såg man minskade problem av obehag och den upplevda känslan av uppblåsthet då kosten kompletterades med AVH200. PROIBS ses som ett lovande alternativ för kostbehandling av personer med IBS

PROIBS, testat och utvärderat, läs mer här.

PROIBS är klassat som ett livsmedel för speciella medicinska ändamål.

PROIBS erbjudande just nu!

Förpackning och dosering

30 portioner á 3 g. 1-2 påsar om dagen löses i vatten till en dryck med citrussmak.

Viktigt

PROIBS är näringsmässigt inte ett komplett livsmedel och är inte lämplig att använda som enda näringskälla. Inga negativa effekter har uppmätts vid kostbehandling med produkten.

Har du långvariga eller besvärliga problem med magen bör du alltid prata med en läkare eller dietist för att få rätt diagnos och råd om behandling.

Fördjupa dig i PROIBS

Om du som vårdpersonal vill ha mer utförlig info om PROIBS så är du välkommen att läsa vidare här:

FÖRDJUPA DIG*Störsrud S, Midenfjord I, Lindh A, Ringström G, Agerforz P, Wallin J, Jerlstad P, Simrén M. Gastroenterology 2009; 136(5): A-533.

 

Köp PROIBS®

Genom att använda den här webbplatsen samtycker du till att vi använder oss av cookies i enlighet med vår Cookie policy.

Jag förstår och accepterar.