Kunderna tycker

Läs nedan vad våra kunder säger

PROIBS®, pulver som blandas till dryck med citrussmak, är en certifierad medicinteknisk produkt (CE 0481). PROIBS® innehåller växtextrakt AVH200® och används för lindring av IBS-symtom såsom; uppblåsthet, buksmärta, gaser, diarré och förstoppning.

Tag 1–2 påsar dagligen. Från 13 år. Vid graviditet, amning, diabetes eller långvariga besvär med magen rådfråga läkare före användning. Läs instruktionerna noggrant före användning. Distributör Nordic Drugs AB. www.nordicdrugs.se.  2024 06.

”Det har helt klart förändrat mitt liv…”

”Jag har testat många olika preparat för magen och det är det bästa hittills. Jag ska inte säga att dom andra inte fungerar men ser man på längre sikt så tycker jag att effekten avtar med tiden det upplever jag inte med PROIBS. Det har helt klart förändrat mitt liv och jag har använt det ca 2 år nu tror jag.”

Jim, Vetlanda

”… det gav resultat efter 3-4 dagar och effekten höll i sig.”

”Min mage har varit ett problem för mig så länge jag kan minnas. Jag har provat att ändra kosten flertalet gånger ibland har det fungerat men tyvärr bara för ett kort tag. Jag var på apoteket en dag för jag behövde något för min onda mage. Den var uppblåst så jag såg gravid ut och den gjorde så ont! Stod vid hyllan med överskriften MAGE, tittade och tittade men hittade inget som jag tyckte passade. Sen såg jag PROIBS som jag kom ihåg att jag läst om i en tidning. Köpte hem och provade, det gav resultat efter 3-4 dagar och effekten höll i sig. Jag är såå glad över att jag provat PROIBS!! Dricker den varje morgon innan frukost, det är så lätt och gott att ta PROIBS. Det har nästan blivit en helig stund när jag kliver upp och får blanda till mig en påse, för då vet jag att det blir en bra dag! :)”

Ellinor, Västerås

”Som en räddande ängel… ”

”Efter flera års problem med mage så fick jag ”äntligen” konstaterat IBS. Fick utlåtandet precis den veckan då jag var som allra sämst och detta gjorde ju att jag stod handfallen och inte visste hur jag skulle få ett lugn i min tillvaro då det ända som hjälpte var att ligga helt stilla samt inte äta. Som en räddande ängel kom min kollega förbi till mig med PROIBS och bad mig följa rekommendationen – fine jag gör väl det tänkte jag, jag som är emot allt vad mediciner heter egentligen…men detta var ju en Aloe Vera produkt så det kan ju inte vara fel tänkte jag ?! Har nu tagit PROIBS i 1 vecka och gud vilket lugn som intagit mitt liv jämfört med innan. Jag kan t.o.m hålla mig vaken på kvällarna för all kraft går inte längre till magen utan kan användas till bättre saker. Skall jag säga att tron kan försätta berg och PROIBS tror jag på! Fram för ett lättare liv med IBS Tack PROIBS!”

Christina, Vällingby

”Toppenprodukt”

”Hej! Jag har haft problem med magen i alla år egentligen. Redan i tonåren var det så. Jag har prövat en massa olika dieter, preparat och mediciner utan nämnvärda förbättringar. För ett år sedan ca tipsade någon mig om PROIBS. Jag har sedan dess tagit en sådan dos varje kväll. Det har verkligen hjälpt mig jättebra! Jag mår mycket bättre! Dessutom är det gott! Någon gång får jag ”återfall” men då har jag inte skött mig så bra, utan ätit något som jag verkligen inte tål och bör undvika. Toppenprodukt!”

Ann, Göteborg

”… magen har verkligen lugnat ner sig.”

”Hej! Jag har provat PROIBS nu under några månader, och magen har verkligen lugnat ner sig. Tidigare drabbades jag av diarréer väldigt ofta, men det är nu mycket bättre.”

Kristina, Malmö

”Vilken skön känsla att inte tänka på magen…”

”Kan detta vara sant? Har druckit en påsblandning på morgonen under 4 dagar och min mage har inte varit så lugn som nu på mer än 10 år!!! Vilken skön känsla att inte tänka på magen dag efter dag!”

Magnus, Västra Frölunda

”… lindrat mina svåra IBS-besvär!”

”Hej PROIBS! Fick min IBS diagnos för många år sen och har genom åren provat många olika preparat mot IBS utan full verkan mot smärtorna!! Har sedan nått år druckit PROIBS och är SÅ nöjd då det hjälpt mig och lindrat mina svåra ibs besvär!! Så sluta aldrig tillverka PROIBS! Vänligen en hjälpt Ibs-kund.”

Lisa, Kristianstad

”Det smakar dessutom gott att dricka…”

”Hej Jag kan verkligen rekommendera PROIBS till den som har IBS orolig mage. Har själv använt varje morgon och kväll i ca 2 år och min mage har verkligen ändrat sig. Behöver ej kolla var närmsta toalett finns när man kommer in i någon affär eller liknande. Nu är mina besök på toaletter mer under kontroll. Det smakar dessutom gott att dricka, som saft ungefär. Annat jag provat har man nästan fått tvinga i sig och det är skönt att ha hittat något som man kan använda utan att det är motbjudande. Tack för mig”

Else-Lill, Oxie

”Att äntligen känna sig lite mer normal är obeskrivligt.”

”I över tio år har IBS besvärat mig. Vilket inte bara orsakat fysiska, utan och också mycket sociala svårigheter och gjort små vardagliga rutiner så som att åka kollektivt, till en otrolig påfrestning. Jag själv har testat alla möjliga olika dieter under åren. Allt från LCHF, till att undvika gluten, laktos, trådfrukter etc. listan kan göras lång. Jag har vart på otaliga utredningar, hos dietister, testat alternativa medicinska knep, allt för att försöka hitta en lösning. PROIBS började jag med för cirka sex månader sedan, och det var längesen jag faktiskt frivilligt åkte kollektivt framför bil, såg fram emot en kväll på stan med vänner och vågade boka in saker. Att äntligen känna sig lite mer normal är obeskrivligt. Tack.”

Emelie, Stockholm

”… kan leva ett socialt liv igen.”

”Jag har haft stora problem med ont i magen, omväxlande lösa och hårda avföringar i mer än ett halvår. Detta har även medfört sociala problem Har röntgat tarmarna och det visade inget fel. Jag sökte på nätet efter liknande problem och hittade symtom på IBS och tyckte det stämde på mej. Köpte därför PROIBS för att testa. Efter två veckors användande av två påsar dagl. märkte jag genast en förbättring och minskade till en påse dagl. I dag har magen stabiliserat sig och jag mår mycket bättre och kan leva ett socialt liv igen.Jag kan därför rekomendera PROIBS varmt”

Anne-Marie, Ljungbyhed

Produktenkät

*STAOP2014 Produktenkät 1 003 deltagande konsumenter

Köp PROIBS hos

Läs om våra andra produkter från Nordic Drugs